Creative Designer & Writer from MY.

A designer who have so much on the plate, that decided to just go to sleep. It is always a new day tomorrow. And, I am the author of the book #CeritaBudakDesign.

Kempen!

Vote Good Design-02

Disamping buat kerja yang menghasilkan paycheck aku setiap bulan atau buat personal projek, once in a blue moon, entah dari mana tiba-tiba datang, aku suka buat benda-benda yang tak ada perancangan. Macam #GoodDesign ni. Basically aku tengah cari idea untuk buat satu t-shirt. Saja-saja t-shirt design sendiri nak pakai masa raya, dan tiba-tiba come this idea.

Since US presidential campaign pun tahun ni, PRU14 pun macam dah menampakkan tanda-tandanya, so apa kata aku buat ala-ala kempen sendiri. Kononnya parti baru muncul. Good Design Party dengan tagline “There’s Always Hope”.

Harapan sentiasa ada tak kira sebawah mana kau rasa diri kau berada.

OK, kalau aku rajin dan banyak masa terluang, aku akan kongsikan Manifesto Good Design!

Till then.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *