Creative Designer & Writer from MY.

A designer who have so much on the plate, that decided to just go to sleep. It is always a new day tomorrow. And, I am the author of the book #CeritaBudakDesign.

I’m Looking for Creative Personnel. (Application Closed!)

080816 INVOKE Creative Wanted_ENG

Aku sedang mencari seorang-dua untuk join team aku dalam projek-projek yang aku libatkan diri. Kalau kau rasa kau berminat dan layak, boleh pergi link ini > http://tinyurl.com/creativerevolusioner dan isikan form serta jawap soalan-soalan yang berkait. Kau nampak ayat atas tu aku guna ‘berminat’ dulu lepas tu baru ‘layak’, itu maknanya, kalau kau rasa kau tak cukup pengalaman, tak cukup skill yang aku perlukan, tapi kau berminat, dedikasi, sanggup nak belajar, maka by all means, silalah apply.

Skill yang aku perlukan secara general ialah design + video + photo. Kalau skill kau tak spesifik atau kau cuma tahu basic knowledge, tak mengapa. Macam aku kata, kau minat, dedikasi dan sanggup nak belajar, maka kau boleh apply.

Apa bidang kerja yang bakal kau masuk kalau kau rasa nak join team aku ni? Kau jawap dulu soalan-soalan dalam link yang aku bagi. Dan kemudian, aku akan contact kau secara personal. Most likely melalui emel melainkan aku rasa perlu nak jumpa kat dekat mana-mana.

Jadi, apa tunggu lagi? Tekan link & jawap soalan.

SORRY GUYS! APPLICATION IS NOW CLOSED.