hdj & harinya dalam blog.

Creative yang buat design & kadang-kadang menulis.
Sekali-sekala buat video, ada Youtube channel.

RAGEEEEE!

Haih, kadang-kadang memang nak give-up ada personal website pun ada.

Oklah, buat pengetahuan korang semua, website peribadi aku macam kena hack.

Bila aku nak login je mesti ada masalah.

Aku nak update theme ke, adjust benda, masalah!

Kadang-kadang nak post benda pun masalah!

Jadi, aku transferkan semua barang-barang dari yang sebelum ni ke sini.

Kalau kau tengok post-post lama kenapa hitam, missing link gambar bagai, sebab aku dalam proses transfer. Dan entah kenapa, masa aku export post-post dari tempat lama ke sini, ada tersilap export ke apa, media-media semua tertinggal.

So, be patience, aku slow-slow akan update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *