hdj & harinya dalam blog.

Creative yang buat design & kadang-kadang menulis.
Sekali-sekala buat video, ada Youtube channel.

Event Management

Aku betul-betul rasa dah sampai masa yang parti-parti politik dekat Malaysia ni kalau nak kekal dekat di hati rakyat, bila buat benda tu kalau boleh jangan buat benda-benda yang syok sendiri. Macam kongres, tapi dalam circle sendiri. Tak nampak menarik, exciting, tak rasa dekat pun dengan orang-orang biasa.

Nak kata eksklusif pun tak juga. Sebab takdalah nampak “grandeur” sangat eventnya.

Tak perlu bajet besar gempak berjuta-juta macam Convention Democrats dekat US ke apa pun. Ada bajet sikit, kita boleh duduk bincang.

Biar simple tapi memorable, menarik.